Robin Deschutter

Salesmanager - Krebo Thermotec
Marc is hands-on, een doener en iemand die van aanpakken weet.

Wat maakt dat je een samenwerking met SMI bent aangegaan?

Krebo draait bijna 20 jaar op mond aan mond reclame en dit werkt zeer goed. De relatief nieuwe tak in isolatie surfte de voorbije jaren hierop mee. Toch vraagt een sterk veranderende markt een vinger aan de pols en moet je als bedrijf durven veranderingen aan te gaan en tekortkoming in de ogen te zien.  SMI maakt deel uit van onze adviesraad die Krebo naar de volgende stap zal begeleiden.  De interactie tussen de verschillende leden van deze raad en met ons was voor ons een prioriteit.  Marc straalt vertrouwen uit en dit in combinatie met zijn ‘menselijke’ vibe maakt van hem een ideale sparring partner om onze verkoopsorganisatie (of moet ik zeggen “laten kopen” organisatie) te structureren en richting te geven. 

Zijn uitgebreide ervaring is een absoluut pluspunt om op een snelle en efficiënte manier doelen te stellen en het pad ernaar toe uit te stippelen.  Marc is hands-on, een doener en iemand die van aanpakken weet.


Hoe ervaar je of heb je die samenwerking ervaren?


  • De samenwerking verloopt zeer vlot. Marc is ten allen tijde bereikbaar ook buiten de afgesproken brainstorm en groei-momenten.  


  • Zijn tips en inzichten zijn waardevol om onze doelen te bereiken.  Het is geen saaie sales-theorie maar levendige en duidelijke cases en voorbeelden die hetgeen we moeten doen duidelijk en tastbaar maken.


Hoe en waarom zou je SMI aanbevelen aan collega ondernemers of verkopers?


Ik zou elke ondernemer die de menselijkheid in zijn verkoopstraject wil houden SMI aanraden.  

Wil je ervoor zorgen dat klanten bij jou kopen voor wie je staat en wat je verhaal is dan is SMI de meest aangeraden partner.  

Hands-on, praktijkgerichte en to the point sales-tips die in je business passen. Ik zou voorstellen om met Marc eens een Karmeliet of Omer te gaan drinken om zijn vibe te voelen gezien hij zowel professioneel als privé één en dezelfde persoon is.

 

Nood aan een sterke salesstrategie?

Maak hier je afspraak voor een gratis eerste adviesgesprek

Maak je afspraak