Elke dag beter worden begint hier...

Hoe krijg je meer klanten die bij jou willen kopen aan de voorwaarden die jij wil ?  Van gratis tips tot een online verbeterplatform om van jou een topper te maken ! Verkopen of laten kopen leer je aan de universiteit van het leven als verkoper.  Salesinsider is het neusje van de zalm om voortdurend beter te worden !

Samen met een team van gespecialiseerde coaches geeft Sales met inzicht jouw toegang tot alle aspecten die je nodig hebt om jouw verkoop gemakkelijker te laten verlopen. Dit is  als het ware een workout van sales.  Al jouw vragen kunnen aan bod komen, of het nu gaat over het belang van social selling, een funnel, goed telefoneren, de juiste aanbieding, jouw pitch, jouw verkoopgesprek of jouw salesplan... SALESINSIDER laat al die zaken aan bod komen en jij leert op de momenten dat jij wil !

 7 Gratis tips

Vul onderstaand formulier in en ontvang onmiddellijk 7 gratis tips.


Wil je meer ?  

Ga hier voor mijn 100 tips !


Als je echt snel sterker wil worden dan wil je meer.  Via onderstaande link ben je 1 klik verwijderd van 100 tips. 

Korte oneliners, tips & tricks, kattebelletjes die je dadelijk kan gebruiken zodat je meer succes krijgt in jouw salesgesprekken.

Verkopen heeft veel te maken met communicatie en mensenkennis en het komt er vaak op aan om de juiste dingen te zeggen tegen de juiste mensen op de juiste moment.

Met deze 100 tips inspireer ik jullie om sterk te worden in eenvoudige dingen en die tips ge blijven gebruiken die voor jou werken.

Het is zoals PJ Woodhouse zegt : " Ik ben tevreden met het beste, in afwachting van beter!"


Bekijk hier de 100 tips !

SALESINSIDER

WIl jij ook elke dag beter worden in sales ?  Via dit online leerplatform kan je op jouw tempo stappen zetten op verschillende domeinen in sales.  Samen met andere coaches geven we krachtige online trainingen die heel pragmatisch zijn en die je alle facetten van sales doet ontdekken.  Bekijk het als een workout waarbij je verschillende zaken wil trainen.  Bij SALESINSIDER gaat het over jouw salesstrategie om te zien wie jouw ideale klantgroepen zijn. Waarom zou een klant bij jou kopen ? Hoe kan je linkedin gebruiken in sales ?  Wat kan ik bereiken door een goede salesfunnel te maken ?  Hoe kan ik eindelijk met succes telefoneren?  Wat is mijn communicatiestijl?

Dit pakken we allemaal aan zodat je veel nuttige info krijgt waarmee je dadelijk aan de slag kan.  Door een Q&A sessie met alle Salesinsiders kunnen we constant bijleren!  Een salesworkout om meer klanten te krijgen die willen kopen aan de voorwaarden die jij wil !